LETO NA SAVI: Niz manifestacija za Mitrovčane tokom jula i avgusta

0
1040

Tokom letnjeg perioda, na mitrovačkoj gradskoj plaži, organizovače se manifestacija „Kulturno leto na Savi” koja podrazumeva niz muzičkih i drugih kulturnih dešavanja.

Ova manifestacija ima za cilj da se Mitrovčanima i njihovim gostima ponude sadržaji kako bi se oni tokom leta i vrelih dana u što većem broju  „preselili” na obalu Save.

Mi smo naš kalendar manifestacija grupisali u dva meseca, mesec juli kada smo podredili sve manifestacije mlađoj populaciji, našim mlađim sugrađanima, zato što smatramo da su oni bili nekako najviše oštećeni prošle godine kada im ovako nešto nije bilo dostupno, kada nisu mogli da uživaju u čarima naše plaže, da se igraju, da se zabavljaju, tako da mislim da je ovo pravi odgovor na to. Siguran sam da će kalendar manifestacija da ih u potpunosti zadovolji. U avgustu se selimo sa gradske plaže ponovo u grad, gde održavamo Srem folk fest, našu najveću kulturnu manifestaciju, zatim 17. avgusta Žitni trg i veliki koncert kad nastupa Vojvođanski simfonijski orkestar i na kraju za Mitrovčane sladokusce, Vinski park, manifestacija koju su ubedljivo najbrže i najviše zavoleli. Biće svega pomalo, za svačiji ukus, Gradska uprava za kulturu i sport spremila je i poklone za najmlađe učesnike manifestacija.”- najavio je Vasilj Ševo načelnik Gradske uprave za kulturu i sport.

Kako je rečeno, svi programi će biti besplatni.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here