LETO NA SAVI: Stotine mališana učestvovalo u „Kids Survivoru“

0
841

Mitrovački mališani imali su proteklog vikenda ludu zabavu na pesku. Na Gradskoj plaži je organizovan “Kids Survivor” i svi dečaci i devojčice od šest do deset godina su imali priliku da se oprobaju na specijalno osmišljenim spravama i poligonima.

Program je organizovan u sklopu manifestacije Leto na Savi koji zajedničkim snagama organizuju Gradska uprava za kulturu i sport, Turistička organizacija Grada Sremska Mitrovica, te druge ustanove i organizacije kulture i sporta.

Specijalna gošća na ovom mini takmičenju je bila i učesnica originalnog rijalitija “Survivor” Maša Kuprešanin, koja se sa mališanima fotografisala, družili i uručila posebne diplome i lovorove krunice kako i priliči jednom gradu koji baštini antičku i carsku tradiciju iz perioda Sirmijuma.

Preko dvesta mališana je učestvovalo u ovom sportsko-rekreativnom spektalu namenjenom za njih, a Grad se potrudio da svakog vikenda do kraja jula u okviru manifestacije raznovrstan sadržaj bude namenjen najmlađim sugrađanima. Svakako, kupanje i sunčanje na plaži pored reke Save je užitak za sve generacije.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here