Lider Đilasove stranke u Mitrovici bacio rukavicu u lice RTS-u

1
5414

Lider mitrovačkog odbora Stranke slobode i pravde Đorđo Đorđić, pogođen svim onim što se u proteklom periodu dešavalo na Javnom servisu, a “začinilo” je gostovanje predsednika Skupštine Srbije Ivice Dačića i voditeljke Nade Gogić, koja ga je pitala šta da ga pita, a zatim mu sugerisala da pomene i Đilasa – napisao je kratko pismo RTS-u koje je objavio na društvenoj mreži Facebook.

Poštovani, zovem se Đorđo Đorđić, član sam Predsedništva Stranke slobode i pravde, ispratio sam vrtlog nam predsednika Skupštine Ivicu u maniru njegove retorike “ja sam baja”, pa bih vas zamolio da me pozovete malo na RTS – započeo je Đorđić i nastavio:

Pošto očigledno ne smete Đilasa i Mariniku, eto mene možete ugostiti jer sam izdanak ove neke druge škole, imam slobodan rečnik, bilo bi zanimljivo, nisam potkovan i ekstra sam politički neiskusan. Malo bih da pričao o svemu, ali nema pljuvanja, samo kultura – dodao je on na Fejsbuku.

Za kraj, Đorđić je kroz pošalicu uputio molbu rukovodiocima RTS-a.

Pošto sam malo “većih gabarita”, da mi se obezbedi sok od zove i malo za nabosti da ne kolabiram – zaključio je Đorđo Đorđić.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

1 COMMENT

  1. Svaka čast i pohvala na hrabrosti…
    Samo slobodan gradjanin je i srećan čovek.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here