Makeup Despot i Akademija Oxford u Rumi organizuju kurs profesionalnog šminkanja

0
200

Upisujemo 1. generaciju polaznika škole šminkanja. Škola traje tri meseca, dva puta nedeljno. Sve što je potrebno za edukaciju obezbeđeno je od strane škole. Iskljucivo ja radim sa polaznicima, takodje u školi ostvarujete razne benefite, popuste pri kupovini šminke…..

Kurs i obuka za profesionalnog šminkera na Akademiji Oxford predviđeni su profesionalno za svakog polaznika kome je oduvek bila želja da svoje manuelno umeće za umetnost i lepotu prikaže na ovaj jedinstven i profesionalan način. Samim tim, što pripada kursevima nege lepote, ovakav vid edukacije prilagođen je svakom polazniku i svim njegovim potrebama, kako bi se usavršio do nivoa, kada je osposobljen da posao prihvati sam, sa poverenjem u sebe i svoje izgrađeno znanje i sposobnosti.

Kako je specifičnost u ovom poslu poseban akcenat na lepotu, sposobnost uklapanja boja i nijansi, ali i uklapanje u nove modernije trendove, tokom edukacije koju nudimo našim polaznicima, u najprofesionalnijem obliku, kojem niko ne može da odoli.

Samim tim što je specifičnost ovog zanata u izražajnom sredsvu usklađivanja svega do tada naučenog, prikazanog u najsavršenijem skladu na licima koja je potrebno prikazati u najlepšem svetlu za posebnu priliku. 

Prijavite se:
Adresa Akademije Oxford u Rumi: Glavna 176, TC “Atrijum” 

telefoni: 060/022-01-69; 022 471-265 ️ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here