MALA BOSNA: Izgradnja kanalizacije u Banjalučkoj ulici privodi se kraju

0
708

Radovi na izgradnji kanalizacione mreže u Banjalučkoj ulici u naselju Mala Bosna privode se kraju. Juče je radove obišao u gradonačelnik Vladimir Sanader sa saradnicima.

Tom prilikom, on je izjavio da je u gradu urađeno preko 90 procenata kanalizacione mreže, a u Maloj Bosni prošle godine je završen Radinački put, sada Banjalučka, a ostaje samo još Krajiška ulica.

Nadam se da ćemo u toku sledeće godine uspeti da završimo kompletnu kanalizacionu mrežu u naselju Mala Bosna i da planiramo izgradnju otvorene atmosferske kanalizacije i fekalne kanalizacije u naselju Mala Slavonija tako da ćemo se u narednom periodu baviti i dalje ovom vrstom posla u ovom delu grada. Moram da kažem da smo dosta radili na otvorenoj atmosferskoj kanalizaciji pogotovo u ovom delu u vanrednim situacijama, gde smo uklonili sva loša mesta koja smo uočili i na Radinačkom vrelu i na drugim kanalima koji skupljaju atmosfersku vodu i u narednom periodu imamo još ideja da kompletno isprojektujemo otvorenu atmosfersku kanalizaciju u naselju Mala Slavonija.”- objasnio je Sanader.

Dužina kanalizacione mreže je oko 250 metara, a vrednost radova je oko 4,5 miliona dinara. Radovi su počeli pre mesec dana, a završavaju se ovih dana.

(M. Milivojević)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here