“MILAN MOTORS”: prodaja alata, kosačica i ovlašćeni servis – SVE ŠTO TREBA u svakoj kući!

0
2387

Letnja sezona, vreme je stalnog košenja trave i uređivanja dvorišta. Ono što je svakom domaćinu neophodno, to je dobra kosilica i pouzdan majstor za njeno servisiranje. Sve to možete imati kupovinom u prodavnici “Milan Motors” vlasnika Teodora Jeremića, u ulici Stari šor 33, u Sremskoj Mitrovici.

Naime, reč je o ovlašćenom prodajnom mestu, a ujedno i servisu koji bi vam mogao biti neophodan. Milan Motors je ovlašćen za prodaju i servis proizvoda italijanskog brenda “Oleo-mac“, a prodaje i sve vrste potrošnog materijala i rezervnih delova.

Pored toga, prodaje se i ručni električni alat autrijske marke “Workers Best” (rende, brusilice, bušilice, šrafilice …).

Ovde možete naći i motorno ulje “Bricks“, kao i ulja za mešavinu, ali i niti za trimere, pvc glave, maske za zavarivanje, pneumatski i ručni alat (štafcigeri, bitovi, ključevi, gedore, testere, četkice svih vrsta).

Pored toga, u ovlašćenom servisu vrše se popravke svih vrsta benzinskih uređaja (trimeri, testere, kosačice, agregati, bušači za zemlju, sekači za beton…).

Popravljamo brzo, efikasno i kvalitetno, uz garanciju za rad.”- navodi Milan Papić, glavni majstor.

Prodavnica i servis “MILAN MOTORS” nalazi se u ulici Stari Šor 33, Sremska Mitrovica, telefoni: 065-5860177 (Teodor) i 064-6717812 (Milan).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here