Ministar Vulin pohvalio mitrovačke policajce

1
1377

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da su brze i efikasne akcije policije u rasvetljavanju krivičnih dela i hapšenju počinilaca najveća potvrda uspešnosti borbe sa kriminalom i poručio da će policija učiniti sve da kriminalci osete žestok pritisak države.

Ministar Vulin je na kolegijumu Uprave kriminalističke policije pohvalio pripadnike Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici koji su u rekordnom roku rasvetlili ubistvo čoveka koga su osumnjičeni ostavili u prtljažniku automobila.

„Kriminalci moraju da znaju da ćemo učiniti sve da osećaju pritisak države gde god da se nalaze i šta god da rade”, posebno je naglasio ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Ministar je pohvalio rad pripadnika Uprave kriminalističke policije u borbi protiv organizovanog kriminala, naglasivši da je od početka godine srpska policija razbila više organizovanih kriminalnih grupa i time uklonila opasnost po građane, koji zahvaljujući radu ovih profesionalaca mogu da budu sigurni i bezbedni.

„Od vas očekujem da nastavite još jače i agresivnije da se borite protiv dilera i kriminalaca koji prodaju drogu našoj deci, reketiraju ljude i vrše svirepa ubistva”, poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin na kolegijumu Uprave kriminalističke policije.

1 COMMENT

  1. Ministre nije vaša policija rešila ubistvo. Rešila ga je baba koja je videla krv oko kola i pozvala policiju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here