Mitrovačkom “VODOVODU” dodeljena plaketa Ministarstva odbrane

0
285

Na svečanosti održanoj u Beogradu, u Domu garde na Topčideru, uručena su vojna priznanja i zahvalnice kompanijama, pojedincima i medijima koji su donirali sredstva i pružili podršku Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije tokom borbe na suzbijanju zarazne bolesti Kovid-19.

U prisustvu  članova kolegijuma ministra odbrane i načelnika Generalštaba Vojske Srbije, plaketu Ministarstva dobilo je i JKP “Vodovod” Sremska Mitrovica. Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović uručio je ovo priznanje v.d.direktoru sremskomitrovačkog “Vodovoda” Borislavu Babiću. 

Za vreme vanrednog stanja JKP “Vodovod” proizvodilo je i distribuiralo sredstvo za dezinfekciju – rastvor natrijum hipo-hlorita za potrebe strateški važnih ustanova i institucija u Srbiji, pre svega zdravstvenih i vojnih.

Istovremeno, u proteklom periodu svi Mitrovčani, kao i meštani sela mitrovačke Opštine imali su priliku da se snabdeju dovoljnim količinama dezinfekcionog sredstva za tretiranje površina i sanitarija u domaćinstvu.

(Lj. Janković)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here