Mladi se priključili akciji ozelenjavanja grada

0
428

U okviru projekta ozelenjavanja Mitrovice i njene okoline pod nazivom „Velika sadnja – Zeleni prsten”, udruženje mladih „UM” posadilo je 15 mladica drveća na prostoru pored puta ka Velikim Radincima.

Kako kažu u ovom udruženju, na ovaj način bi želeli da deo onoga što svakodnevno svi korisimo vratimo prirodi i time doprinesemo održivom razvoju i unapređenju životne sredine za buduće generacije.

U ime udruženja Vladimir Bakša se zahvalio lokalnoj samoupravi koji im je omogućila da učestvuju u ovoj akciji ozelenjavanja i kratko dodao: „Smatramo da je akcija veoma bitna za podizanje svesti o čistoći, o važnosti sadnje drveća jer drveće nam prečišćava vazduh.”

U ime mitrovačke gradske uprave, mladima se zahvalio Vladimir Pavlović predsednik lokalne Skupštine naglasivši da su članovi udruženja “Um” pravi primer šta znači biti društveno odgovoran i kako se može doprineti zajednici u kojoj se živi.

Grad Sremska Mitrovica je uvek tu da u saradnji sa njima zajedno učestvuje i u budućim akcijama.”- zaključio je Pavlović.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here