Na mitrovačkoj plaži postoji mesto za sve generacije: RESTORAN “TARANTINO”!

0
2929

Za mitrovačku plažu na Savi mnogi tvrde da je jedna od najlepših rečnih plaža u bivšoj Jugoslaviji. Stoga, ne čudi što je od milošte prozvana Brioni, po istoimenom dalmatinskom ostrvu.

Da se posetioci plaže osećaju odlično, pored vode i sunca, zaslužan je i restoran Tarantino, koji se nalazi gotovo na samoj obali reke. Pored raznovrsnog menija, dobre hrane i žive muzike, od skora je tim koji vodi restoran pojačan i sa jednim od najboljih maldih koktelista i barista u Srbiji – mladim Miroslavom Adaševićem, koji je još od srednjoškolskog uzrasta osvajač prestižnih nagrada u svom domenu koji podrazumeva kreiranje koktela, pripremu kafe i izbor najboljih vina.

Zahvaljujući njegovom angažovanju, popularni restoran Tarantino sada sugrađanima i gostima iz drugih gradova, nudi i pregršt specijalizovanih koktela, pravljenih po autentičnim receptima, kakvi se na ovim prostorima još nisu pili. Miroslav svoje znanje i iskustvo prenosi i na kolege, tako da je timski rad i uigranost, brza i kvalitetna usluga, tačno po ukusu gosta, sada najbolja ponuda ovog renomiranog mesta.

Poznavaoci prilika tvrde da su u Tarantinu pili najbolje vrste kafa, tako da se može reći da na gradskoj plaži, mitrovačkom moru, nalazi restoran za sve generacije i da se, sasvim izvesno, sa ovim timom i menadžmentom, vratio na staze stare slave.

Zato nije ni čudo što se svakog vikenda, dok sviraju najpoznatiji muzičari i pevači iz cele Srbije, traži mesto više.

Više informacija o Tarantinu na linku: https://www.instagram.com/tarantinosm/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here