Najava predstave u pozorištu „Moja žena se zove Zlatko“

1
685

Iz Gradskog pozorišta „Dobrica Milutinović“ obaveštavaju da će se u sredu, 28. aprila, sa početkom od 20 časova, na velikoj sceni odigrati predstava „Moja žena se zove Zlatko“.

Reč je o komediji koju je Saša Pantić uradio po motivima dela Rafi Šarta „Moja žena se zove Mauris“. Pantić je i režirao ovaj vodvilj koji je od 1997. godine, kada je prvi put izveden, odigran u 40 zemalja. Radnja predstave „Moja žena se zove Zlatko“, ispričana je nizom komičnih situacija iz bračnog života. Igra se bazira na brzim promenama situacija tako da glumci naprosto utrčavaju i istrčavaju sa scene ili je prekidaju plesnim koreografijama.

Radnja predstave: Šta će biti posledica toga što Stanislav Hadži Bulić vara svoju staloženu i malo hladnokrvnu ženu Mariju sa mladom i strastvenom Đurđinom? Povrh svega, Đurđina odluči da joj je dosta svega i da će sve reći Stanislavovoj ženi Mariji, ali zaplet počinje kada on uspe da nagovori Zlatka Zečevića, volontera iz „Pomozi prijatelju“, da mu glumi ženu. Ali Đurđina poziva svoga muža Nedeljka, koji preti da će da ubije Stanislava, ali Stanislav nije više Stanislav, već Staša, sestra svoje žene Zlatka koji mu u stvari uopšte nije žena jer mu je žena Marija, a Zlatko je volonter u Pomozi prijatelju koji obožava Radoša Bajića, i koji je oduvek želeo biti glumac.

Cena ulaznice: 700 dinara. Informacije i rezervacije: 615-115

Režija: Saša Pantić / Muzika: Ninoslav Ademović / Koreografija: Nebojša Stanković / Kostimograf: Maja Stanković. U predstavi igraju: Saša Pantić, Đorđe Jovičić, Jelena Krkić, Andrija Kovač, Nikola Petrović, Đurđe Pavlović.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO


1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here