Napila se, a onda uzela nož i izbola muža: ČESTE SVAĐE OKONČANE ZLOČINOM!

0
12152

Suđenje Viktoriji Rumenović (61) iz Nove Pazove, koja je osumnjičena da je usmrtila svog partnera Slobodana Lukića (57), zadavši mu više uboda nožem, od kojih je onaj u grudi bio fatalan, trebalo bi da se nastavi 6. jula. Do tada se očekuje da u sud stignu sva potrebna veštačenja, kako bi proces mogao da bude priveden kraju.

Pred sudskim većem bi trebalo da se pojave veštaci Specijalne zatvorske bolnice, koji će se izjasniti o zdravstvenom stanju optužene, zatim veštaci sudske medicine, ali i da stigne DNK veštačenje.

Zločin koji se dogodio 16. marta prošle godine u Ulici Svetozara Markovića u Novoj Pazovi, gde je živeo ovaj par, potresao je tada komšije, koje ga se nerado i danas sećaju.

Prema optužnici, Viktoriji se na teret stavlja da je oko 22 časa, nakon kraće svađe sa Slobodanom, uzela nož i njime ga nekoliko puta ubola. Iako je Hitna pomoć veoma brzo stigla, lekari su mogli da konstatuju samo smrt. Istog momenta Viktorija je uhapšena i od tada se nalazi u pritvoru.

Dan nakon zločina, komšije iz ulice nevoljno su govorile o paru, za koji rekli da se često svađao zbog alkohola.

Viktorija se pre desetak godina sa tadašnjim suprugom doselila u Novu Pazovu iz Beograda. On je bio taksista i pre nekoliko godina izvršio je samoubistvo iz pištolja u toj kući. Nikada nam nije rekla šta je mogao da bude motiv njegove teške odluke. Posle toga počela je da pije – rekla je tada jedna od komšinica iz ove ulice.

O ubijenom Slobodanu komšije su malo znale, sem da se kod Viktorije doselio pre oko godinu i po i da je bio angažovan kao građevinski radnik. Takođe su naveli i da je voleo da popije.

(S. Kostić)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here