Nastavljeni radovi na obnovi igrališta kod Sokolskog doma

0
487

Nakon obnovljenih tribina, proteklih dana nastavljeni su radovi na sanaciji „Partizanovog” igrališta u centru grada, kod Sokolskog doma.

Projektom je planirano da  „Partizanovo” igralište ponovo bude otvoreno za različite vrste sportova, ali i za manifestacije kulturnog karaktera. Kako su istakli u lokalnoj samoupravi, radovi se odvijaju predviđenom dinamikom, a trenutno se nanosi nova podloga na terenu.

„Plan je da ovo mesto pomogne školama, u realizaciji školskih programa i školskih takmičenja.”- rekao je načelnik za sport, Vasilj Ševo, dodajući:

“Krenuli smo da radimo u dve faze, u prvoj fazi smo uradili kompletno nove tribine, zatim u drugoj fazi radi se asfaltna podloga, podigli smo staru podlogu koja je dotrajala, postavili novu i na ovu podlogu će doći gumirana podloga koja ima sve sertifikate kada pričamo o kvalitetu i bezbednosti budućih korisnika. Na proleće planiramo da uradimo LED rasvetu, na tribinama da postavimo stolice i da u pomoćnim objektima uradimo svlačionice, kako bi svi korisnici imali vrhunske uslove za bavljenje sportom. Na terenu će biti postavljeni golovi i sve je osmišljeno tako da bude za više sportova.” rekao je Ševo.

Vrednost radova je šest miliona dinara, sredstva su obezbeđena iz budžeta Grada Sremska Mitrovica i Pokrajinskog sekretarijata za sport.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here