Nova grafička i cvećarska radionica u školi “Radivoj Popović”

0
394

U Školi za osnovno i srednje obrazovanje „Radivoj Popović” i Dnevnom boravku za decu, mlade i odrasla lica sa smetnjama u razvoju, adaptirane su dve radionice i zamenjena je stolarija.

Pored toga, otvorene su preuređene grafičarske i cvećarske radionice, a deo sredstava za ove radove obezbedila je lokalna samouprava.

Tokom obilaska renoviranih prostorija, Vojislav Mirnić, načelnik nadležne gradske uprave, rekao je da se kontinuirano ulaže u ovu školu.

Poslednja ulaganja su druga faza radova na PVC stolariji koja je završena. Vrednost ovih radova je oko 500.000 dinara. Prošle godine urađena je prva faza radova, uradili smo keramiku, pločice su urađene u podrumskim prostorijama dnevnog boravka i u podrumskim prostorijama škole. Na ovaj način mi smo daleko poboljšali uslove rada i za održavanje radionica koje su namenjene za našu decu u dnevnom boravku i u ovoj.”

Direktor ŠOSO „Radivoj Popović” Negovana Nikolića rekao je da se grafičarska radionica već koristi za nastavu jer je kompletno završena, a i radovi na cvećarskoj radionici se privode kraju.

On se zahvalio Gradu Sremska Mitrovica, Kazneno popravnom zavodu, JKP „Vodovodu”, roditeljima, donatorima i svim zaposlenim licima u školi i boravku koji u dali svoj oprinos u prethodno izvedenim radovima.

(M. M.)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here