NOVI PORAZ RADNIČKOG: Utakmica o kojoj bruji fudbalska Mitrovica

0
1703

U 9. kolu Prve lige Srbije, u Lazarevcu su se sastali domaća ekipa FK „Kolubara”  iz Lazarevca i gostujuća ekipa FK „Radnički”  iz Sremske Mitrovice. Pobeda je pripala domaćinima koji su u 96. minutu, golom iz penala, postigli pobedonosni gol.

Ipak, čini se da je glavnu ulogu u ovom meču imao doskorašnji sudija Superlige Srbije Lazar Tripković koji je napravio je ozbiljan propust, zbog koga je udaljen i iz Prve lige Srbije.

Tripković je na duelu dva puta svirao penal domaćinu, jedan je propustio da svira. 

Dodelio je čak 11 žutih i jedan crveni karton, a posebno će se govoriti o crvenom. Čak i za standarde srpskog fudbala možemo reći da ovako nešto nismo do sada imali priliku da vidimo. 

Vladimiru Iliću, fudbaleru Radničkog, u 90. minutu je trebalo da izvede aut i lopta mu je u jednom trenutku pobegla. Tripković je to shvatio kao način oduzimanja vremena i pokazao mu drugi žuti karton i prerani put u svlačionicu.

Gostujući igrači nisu mogli da veruju šta se dešava, te su se nekoliko puta prekrstili zbog odluke Tripkovića.

Epilog svega je novi poraz mitrovačkog Radničkog i skidanje sudije Tripkovića sa liste sudija Prve lige Srbije, a podsetimo, nedavno je bio skinut i sa liste Superlige. 

(SMP)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here