Obljubio maloletnicu, DOBIO minimalnu kaznu od TRI GODINE ZATVORA!

0
2230
Ilustracija/Novosti.rs

U Višem sudu u Sremskoj Mitrovici, Nenad Jovanović (34) iz Šimanovaca osuđen je nepravosnažnom presudom na tri godine zatvora, zbog krivičnog dela obljuba sa detetom.

Pred sudijom Miodragom Rosićem, koji je vodio ovaj sudski proces, Jovanović je osuđen zbog, kako je utvrđeno, seksualnog odnosa koji je imao sa tada dvanaestogodišnjom devojčicom iz Mačvanske Mitrovice.

Kako je ranije pisano, dvanaestogodišnja A. R. iz Mačvanske Mitrovice, tokom letnjeg raspusta 2016. godine u julu, boravila je kod oca u Šimanovcima.

Ona se tamo upoznala sa Nenadom, u kojeg se zaljubila. Te dane provodila je sa njim, a onda je došlo i do dobrovoljnog seksa. Niko nije znao šta se dogodilo, dok se devojčica nije vratila svojoj kući kod majke i njoj sve ispričala – rekao je tada naš izvor iz policije, dodajući da je onda majka odlučila da slučaj prijavi policiji.

Četiri godine od načinjenog krivičnog dela, sada sedamnaestogodišnja A. R. i njena porodica dočekale su pravdu na sudu. Inače, za ovo krivično delo zaprećena je zatvorska kazna u trajanju od tri do 12 godina zatvora.

(S. Kostić)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here