Obnovljene prostorije saobraćajne policije u Sremskoj Mitrovici

0
475

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin obišao je renovirani objekat Odeljenja saobraćajne policije u Sremskoj Mitrovici i istakao da je Ministarstvo unutrašnjih poslova u proteklih godinu i po dana uložilo ogromne resurse i kapacitete u izgradnju novih i rekonstrukciju postojećih objekata i najavio nastavak intenzivnog ulaganja u infrastrukturu MUP-a Srbije.

Zgrada koja je izgrađena 1974. godine i u kojoj su smeštene saobraćajne policijske ispostave za grad i za auto-put, kao i Odeljenje saobraćajne policije Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici u potpunosti je renovirana. 

Zamenjen je krov, stolarija, vodovodne instalacije, informatičke instalacije, ograda, asfaltiran je kolovo u krugu zgrade i zamenjena rampa na ulazu, okrečene su sve prostorije i opremljene su novim kancelarijskim nameštajem. Ovim renoviranjem više od 100 zaposlenih policijskih službenika dobili su znatno bolje uslove za rad i mogućnost da efikasnije izvršavaju svoje zadatke„, poručio je prilikom obilaska zgrade ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin.

Dodao je da će pored Odeljenja saobraćajne policije u Sremskoj Mitrovici uskoro biti obnovljena i Policijska stanica u Inđiji, da su otvorene brojne policijske kancelarije u saradnji sa opštinama i mesnim zajednicama poput kancelarija u Vojki i Golubincima, kako bi policija bila što dostupnija građanima.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here