Od 24. jula zatvoren put Mačvanska Mitrovica – Zasavica II

0
1052

Zbog radova na rekonstrukciji puta Mačvanska Mitrovica – Zasavica II, u periodu od 24. do 27. jula 2019. godine (sreda – subota) od 8 do 18 časova, saobraćaj na pomenutoj deonici biće potpuno obustavljen.

U periodu 18 časova do 8 ujutru put će biti prohodan.

Iz Gradske Uprave mole građane da imaju strpljenja i razumevanja za radove koji se obavljaju.

Inače, radovi na rekonstrukciji puta između Mačvanske Mitrovice i Zasavice II, u dužini od oko 3,5 kilometra počeli su sredinom juna. Radovi obuhvataju uklanjanje gornjeg sloja asfalta i postavljane novog sloja, na isti način kako je nedavno rađeno i u samom centru Mačvanske Mitrovice. Put će biti proširen na širinu od 6,6 metara.

Ovo je samo jedan od infrastrukturnih projekata koje ćemo uraditi tokom narednog leta“ – napomenuo je na početku radova Miroslav Jokić, načelnik nadležne Gradske uprave, dodajući: „Ova trasa puta od Mačvanske Mitrovice do zasavice je od velikog značaja za građane koji žive na ovoj teritoriji, kao i za proizvodni kompleks Vahali. Biće urađena sanacija i postojećeg kolovoza i biće postavljena dva asfaltna sloja. Građani će dobiti savremenu i bezbednu saobraćajnicu koju će moći da koriste i posetioci koji idu u SRP “Zasavica”, što će značajno doprineti razvoju ovog dela naše opštine.”

Vrednost radova je oko 87 miliona dinara, investitor su Putevi Srbije, a izvođač je Sremput.

(M. Milivojević)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here