Održane konjičke trke na mitrovačkom hipodromu

0
474

Proteklog vikenda, na Hipodromu u okviru Kazneno-popravnog zavoda, održane su konjičke galopske trke „Srem kup”.  Pored pet galopskih trka u organizaciji Konjičkog kluba „Srem”, održani su i zabavni programi.

Generalni sponzor „Srem kupa” je Vinarija „Erdevik” uz podršku Grada Sremska Mitrovica i Konjičkog kluba „Srem”.

U prvoj trci „Konjički klub Srem”, na 1.400 metara, pobedio konj Magistrat. Džokej Kristijan Njezi iz Italije osvojio je prvo mesto.

Drugo mesto je osvojio Goran Mešetović u sedlu grla Džeri Bist, a treće džokej N. Nikolić  sa grlom Sabina Sarina.

U trci „Grand Trianon – Vinarija Erdevik” na 1.100 metara pobedilo je grlo Kukosingagen, sa džokejem Darko Ljubomirović. Drugo mesto je pripalo grlu Karmen Lejdi, džokej Milan Konkolj, a treće grlu Valentin, džokej Rizvan Sakić.

U trećoj trci, takođe na 1.100 metara, „Sremska Mitrovica Sprint”, prvo mesto je pripalo grlu Roud Leveru sa džokejem M. Ognjenovićem, drugo je osvojio džokej Milan Nikolić u sedlu grla Ajs Skejt i treće mesto je pripalo džokeju Goranu Mešetoviću u sedlu grla Atina.

U četvrtoj trci pod nazivom ,,Vinarija Erdevik” pobedilo je grlo Lima i džokej Tika Vujković, drugo je osvojilo grlo Husar de Bovai sa džokejem Kristian Njezi, a treće mesto je osvojilo grlu Velingtonu u čijem sedlu je bio džokej Miloš Milojević.

U poslednjoj, petoj trci ,,Omnibus lektro – Vinarija Erdevik” prvo mesto je osvojilo grlo Poetik Moušn i džokej Gorn Mešetović, drugo je osvojio Aleksandar Šašić u sedlu grla Alkatraz, a treće džokej Darko Ljubomirović u sedlu grla Gordon.

Ipak, simpatije publike osvojile su devojčice sa svojim lipicanerima iz mitrovačke Škole jahanja Konjičkog kluba „Srem”. One su prikazale šta su naučile tokom četiri godine koliko postoji i radi škola.

Pažnju posetilaca privukla je i revija šešira stilistkinje Snežane Kovačević. Mitrovačke dame su mogle da nose šešire šetajući crvenim tepihom na hipodromu.

Pored ovih programa, održane su i izložbe vina, kao prateći programi.

Danas su se predstavili razni takmičari i napravili smo program u kom su učestvovale dame, koje su nosile šešire mitrovačke stilistkinje Snežane Kovačević. Prisutni su imali priliku da prisustvuju i promociji Konjičkog kluba „Srem”, naše dece iz škole jahanja, takođe, za one najmlađe, napravili smo i jedan kviz gde su i oni dobili vredne nagrade. U trkama su učestvovala mnoga kvalitetna grla. Sponzorima se ovom prilikom zahvaljujemo na podršci”, rekla je Marijana Trnić, PR Konjičkog kluba „Srem”.

(SMP)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here