Online obuka za sticanje licence medijator-posrednik

0
571

Fakultet političkih nauka u Beogradu, održaće online osnovnu obuku u cilju sticanje licence MEDIJATOR – POSREDNIK koju nakon obuke u skladu sa utvrđenim zakonskim pravilima izdaje Ministarstvo pravde RS.

Online obuke održaće se u periodu od 9. 12. do 13. 12. 2020. godine.

Završena obuka je jedan od uslova za upis u Registar posrednika Ministarstva pravde Republike Srbije. Obuka se sprovodi u skladu sa Pravilnikom o programu osnovne obuke posrednika („Službeni glasnik RS“, broj 146/14).

Za sve dodatne informacije oko organizacije obuke možete se informisati na web adresu:

reg.kancelarijaposrednika@gmail.com ili na telefon 063 44 58 00

KOME JE NAMENJEN PROGRAM?

Program je namenjen najširoj ciljnoj grupi profesionalaca različitih zanimanja ali se posebno mogu izdvojiti: pravnici, advokati, socijalni radnici, psiholozi, zaposleni u socijalnoj zaštiti, zdravstvu, lokalnoj samoupravi, u javnom, privatnom i nevladinom sektoru, predstavnici sindikata i ostali zainteresovani.

Veštine koje se razvijaju ovim programom široko su primenjive u radu sa gotovo svim grupama i pojedincima u međusobnim konfliktima. Osnovnom obukom za posrednika polaznici stiču potrebno znanje, veštine i licencu koja im omogućava da kao profesionalci budu angažovani u rešavanju sporova u sopstvenoj radnoj sredini i po pozivu kod drugih privrednih subjekata.

Inače, ovlašćeni zastupnik je Violeta Stamenković, diplomirani pravnik.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here