Otac Mitrovčanke koja je nastradala na Dobanovačkoj petlji: “JOŠ NE ZNAM KAKO JE POGINULA”

0
23777

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se juče oko 8 časova dogodila kod Dobanovačke petlje život su izgubili Mitrovčani Predrag Gemović (41) i Smiljana Trivić (35), koja je bila u 7 mesecu trudnoće.

Do nesreće je došlo kada je na kamion “EHL transporta”, koji se nalazio u zaustavnoj traci, naleteo „pežo 308“.

Kamion je stajao jer mu je pukla guma. „Pežo“ je išao desnom trakom i vozač je odjednom skrenuo i podleteo pod šleper. Za volanom auta bio je Kristijan S., dok je nesrećna Smiljana bila na mestu suvozača. Iza nje je sedeo poginuli Gemović, a povređeni Alen je bio iza vozača – kaže naš izvor.

Očevici su ispričali da je prizor bio jeziv, kao i da su vatrogasci morali da seku „pežo“ kako bi izvukli povređene i poginule.

Prednji deo auta je završio pod kamionom i bio je zgužvan. Desna strana kola je više stradala, a baš na toj strani su sedeli Smiljana i Predrag. Lekari iz Hitne pomoći mogli su samo da konstatuju njihovu smrt, dok su Kristijan i Alen prevezeni u bolnicu u Zemunu – rekao je izvor.

Otac nesrećne Smiljane, Veljko Mataković, opisao je kako je saznao da mu je ćerka izgubila život, i dodao da ga još uvek niko službeno nije obavestio da je izgubio dete.

– Sedeli smo, pričali i pili kafu. Ona mi je rekla ćao, srećno. I nismo više divanili, niočemu. Mi smo ovde, kući, ona ode svojim putem – rekao je otac nesrećne Smiljane, i pogledao u zemlju.

Rekao je da je njegova ćerka radila u Surčinu, u “Glas komercu”.

Pre pet dana je otišla za Surčin. Za sada me niko nije službeno obavestio, kao roditelja, kako je došlo do tragedije.

Podsećamo, stradale kolege su iz Sremske Mitrovice juče ujutro su službeno išli za Beograd.

Kristijan, koji je vozio auto, ima svoju firmu koja se bavi proizvodnjom stakla, a Predrag je radio za firmu iz Surčina koja se bavi istim poslom. Smiljana i Alen L. navodno su bili zaposleni kod Kristijana i poslovno su krenuli u Predragovu firmu i povezli su ga do posla – kaže izvor i dodaje da ne sme ni da pomisli kako je Smiljaninoj porodici.

Nije poginula samo ona, i dete je s njom otišlo zauvek. Umesto da se raduju prinovi, zavijeni su u crno – kaže poznanik.

Predrag Gemović bio je oženjen i otac dvoje dece, a juče su se od njega na društvenim mrežama opraštali brojni prijatelji, ističući da su u šoku zbog njegove iznenadne i tragične smrti.

Druže i prijatelju, neka ti je večna slava i počivaj u miru. Srce mi je slomljeno“, samo je jedna od brojnih oproštajnih poruka na Fejsbuku.

foto: Zorana Jeftić

(S. Kostić)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here