Plesni studio „OLENA“ uspešan na Festivalu igre u Subotici

0
971

Prvi festival igre u sezoni 2021/22 održan je u Subotici 27. februara, u organizaciji Dance Now zastupnika festivala igre za celu Evropu i ,,Stars“ kluba kao domaćina.Direktor festivala Saša Milin potrudio se da festival bude organizovan uz sve bezbednosne mere, a domaćin festivala Aleksandra Kmezić je organizacijom i dočekom učinila da se učesnici osete prijatno i opušteno.

Festival je organizovan u dve etape, prvi za uzrast beba,mini i dece, a drugi za juniore i seniore. Peko dvadeset plesnih studija pojavilo se na festivalu iz raznih gradova, najviše iz Vojvodine.Prikazano je preko sto koreografija.

Sremska Mitrovica imala je svoje predstavnike, a Studio modernog i klasičnog baleta,,Olena“ predstavio se koreografijom ,,Hallelujah“ u kategoriji juniora i plesnoj disciplini contemporary/moderan balet.

Jana Davidović, Mirjana Cico, Tea Dostanić, Sara Marin, Lana Petković, Katarina Ilić, Eleonora Jokić Runtić, Nataša Kević, Nevena Maksimović i Jovana Komadinović svojom koreografijom osvojile su prvo mesto, a odlukom žirija i specijalnu nagradu besplatne kotizacije za Kušadasi 2021.

Studio Olena 6.marta odlazi na festival kao prateća ekipa mladih pevača na festivalu u Brčkom ,,Dečija mašta može svašta“ u organizaciji kompozitora Jovana Adamova i Minje Subote a na tom festivalu će nas predstaviti Lana Dudok,Nina Lončarević i Nevena Podgorica.

Već 14.marta očekuje ih i učešće na baletskom festivalu u Pančevu. To je velika odgovornost koreografa Svetlane Olene Rimac i sportskog trenera Željka Rimca ali i mlade ekipe koja vredno radi i nada se i dalje dobrim rezultatima.

Studio modernog i klasičnog baleta,,Olena“ uvek rado prima nove članove i u studiju se osim baleta vežbaju i ostale plesne discipline jazz dance, Mtv strett jazz dance, musical…

Za sve zainteresovane kontakt telefon je: 064-154-1-164.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here