Podignuta optužnica protiv Šiđana zbog surovog prebijanja mladića u Novom Sadu

0
1010

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu podiglo je optužnicu protiv osam osoba iz Šida, koji se terete da su 20. februara u centru Novog Sada napali D. M. iz Vajske i N. Š. iz Čuruga, koji su tom prilikom teško povređeni, dok je M. P. zadobio lakše povrede.

Optužnica je, kako navode u Tužilaštvu, podignuta protiv B. D., L. M. i N. B. kojima se na teret stavlja pokušaj teškog ubistva. Ostala petorica optužena su za nasilničko ponašanje.

Okrivljenima se na teret stavlja da su 20. februara u Novom Sadu u Ulici Laze Telečkog, ispred ugostiteljskog objekta “Lazin sokak” u grupi zlostavljali i bili nasilni prema više osoba – navodi se u saopštenju Tužilaštva. – U ovom događaju teško je povređen D. M., koga su pokušali da ubiju okrivljeni L. M., B. D. i N. B. dok je okrivljeni B. D. pokušao da ubije D. M, N. Š. i P. M., zadajući im oštrim predmetom ubodne rane po telu.

Nemili događaj zabeležile su kamere video-nadzora, postavljene u ulici gde se sve odigralo, a ubrzo se na društvenim mrežama pojavio snimak. Na njemu se vidi kako nekoliko mladića napada momke koji izlaze iz lokala. Jedan od napadnutih je dobio teške udarce.

Mladića su udarali pesnicama, a jedan ga je borilačkim zahvatom oborio na zemlju. Dok je ležao, šutirali su ga u glavu i telo.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here