POLIKLINIKA „EXPERT MEDIC GROUP“: Zdravstvene usluge dostupne svim građanima!

0
1298

Na adresi Tarasa Ševčenka 39a, u Sremskoj Mitrovici, u subotu – 17. septembra zvanično je otvorena nova Poliklinika „Expert Medic Group“.

Ideja i misija ove poliklinike jeste da građani Sremske Mitrovice, ali i okoline, uživaju najbolju i najefikasniju zdravstvenu zaštitu, kako kroz upotrebu najsavremnijih aparata i tehnologija, tako i okupljanjem vrhunskih stručnjaka iz različitih grana medicine.

Na jednom mestu sada možete da zakažete specijalističke preglede iz oblasti: hirurgije, ginekologije i akušerstva, interne medicine, radiologije, neurologije, psihijatrije, oftalmologije, pedijatrije, otorinolaringologije, fizijatrije, opšte medicine, patronaže, patologije i laboratorije, dok se u bliskoj budućnosti očekuje i proširenje poslovanja na oblast stomatologije.

U ovoj poliklinici moguća je kompletna laboratorijska dijagnostika i ph pregledi  sa određivanjem receptorksog statusa tumora, imunohistohemijskim analizama i PCR analizama, a omogućena je i kompletna UZ dijagnostika. Takođe, dostupna vam je kompletna neinvazivna kardiološka dijagnostika na jednom mestu: pregled kardiologa,holter pritiska, holter ritma, UZ srca, konsultativni pregled Prof. dr Vasilija Topalova – interventnog kardiologa koji se prvenstveno bavi poremećajima ritma. Takođe pregledi gastro-enterologa, EGDS i kolonoskopija sa uklanjanjem polip; pregled endokrinologa; spirometrija…

Prostor ovog modernog medicinskog objekta je u potpunosti adaptiran potrebama pacijenata i njihovom osećaju prijatnosti i bezbednosti. Za kvalitetno pružanje zdravstvenih usluga zaduženi su istaknuti stručnjaci iz Sremske Mitrovice, ali i cele Srbije kao što su:  Prim. Dr Svetlana Petaković (spec. ginekologije i akušerstva), Dr Anđela Ožegović (spec. opšte hirurgije), Puk. Prof. dr Aleksandar Tomić (vaskularni hirurg), Prof. dr Vladimir Bančević (urolog), Prof. dr Vasilije Topalov (spec. interne medicine), Dr Boris Šarković (urolog), Dr Duško Adamović (ortoped) i mnogi drugi.

Dr Anđela Ožegović, spec. opšte hirurgije, izjavila je povodom otvaranja:

,,Udobnost i privatnost pacijenta su naša obaveza. Osim lekara iz našeg grada, po svojim rezultatima, zalaganju i posvećenosti pacijentima poznatim našim sugrađanima, naši specijalistički timovi upotpunjeni su kolegama iz ustanova tercijarnog nivoa kako bismo pacijentima omogućili najviši nivo zdravstvenih usluga. Ako potrebe pacijeneta prevazilaze uslove koje Poliklinika pruža, pacijentima je omogućen najkraći put do Instituta za KVB u Sremskoj Kamenici, IPB i Instituta za onkologiju U Sremskoj Kamenici, VMA u Beogradu. Takođe je nastavak hirurškog lečenja za naše pacijente moguć u Specijalnoj hirurškoj bolnici Parks u Novom Sadu. Posebne pogodnosti plaćanja su obezbeđene za skuplje hirurške i invazivne dijagnostičke procedure. Što se hirurgije tiče posebno bih izdvojila Puk. Prof. Dr Aleksandra Tomića. Zahvaljujući njemu našoj Poliklinici pored operacija površnih vena, pacijentima je omogućeno kreiranje AV fistula sa graftom ili bez grafta. Takođe preoperativna priprema pacijenata sa okluzivnom bolešču arterija, aneurizmama  aorte, i mogućnost  nastavka lečenja u VMA .“ Dr Anđela Ožegović dalje ističe: ,,Poebno sam ponosna smo što je u našem timu i Prof. dr Vladimir Bančević – urolog  na VMA u Beogradu. Mnogo naših sugrađana čije je lečenje zahtevalo ustanovu kao što je VMA  zahvaljujući Prof. Bančeviću  dobilo je vrhunski nivo zdravstvene usluge. Sada njegovi stari pacijenti mogu kontrolne preglede  uraditi u našoj Poliklinici, a novi pacijenti mogu zakazati termin. Na kraju bih istakla da svi naši zaposleni okupljeni su u jedinstveni tim jer ih odlikuje isti standard u radu i odnosu prema pacijentima. Verujemo da ce pacijenti brzo prepoznati stručnost, posvećenost  i zalaganje  našag tima za njihovo zdravlje i udobnost.“

Prim. dr Svetlana Petaković je u svom govoru povodom svečane ceremonije istakla da je Poliklinika „Expert Medic Group“ mesto sa toplim i prijatnim okruženjem, te izrazila zahvalnost finansijskim investitorima koju su prepoznali potrebu za otvaranjem jedne savremene poliklinike, u kojoj se sve zdravstvene usluge vidno izdižu na jedan viši nivo.

U ovom momentu je čak 13 ordinacija poliklinike opremljeno i uređeno shodno najsavremenijim medicinskim standardima.

Budući da je reč o najmodernijoj poliklinici u gradu, stručni tim iste ukazao je na to da se radi o vrlo ozbiljnom projektu na kojem se mesecima radilo, te da svi imaju zajedničke ciljeve – brzo i efikasno pružanje svih zdravstvenih specijalističkih usluga, ali i stvarenje jednog sigurnog mesta gde će pacijenti uvek biti primarni.

Intenzivan rad Poliklinike i zakazivanje pregleda je uveliko počelo, te u inovativnost i kvalitet ovog objekta možete sami da se uverite tako što ćete zakaziti svoje termine pozivom na brojeve telefona 069/720-100 i 022/615-925.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here