Povoljna devizna štednja za sigurnu budućnost

0
1190

Bilo da su ekonomski povoljna ili nepovoljna vremena, štednja u banci je uvek bezbedan izbor za sigurnu budućnost. Iako su, pogotovo danas, sa razvojem i ekspanzijom kriptovaluta i kripto-tržišta mogućnosti za ulaganja i ostvarenja ogromnih profita nikada veće, ozbiljan rizik je uvek prisutan.

Iako možete u relativno kratkom roku da dobijete dosta novca takvim riskantnim ulaganjima, tako taj isti novac možete podjednako lako i izgubiti. I zato je štednja u banci pravi izbor za one koji poseduju određenu količinu novca u stranoj valuti ali su nešto konzervativniji u svojim finansijskim ulaganjima. Pogotovo ako imate priznatog i pouzdanog partnera kao što je Addiko banka koja nudi mogućnost da se vaša devizna štednja položi u različitim valutama EUR (evro) i USD (američki dolar).

Oročena devizna štednja u evrima ili dolarima za miran san

Pustite da vaš novac radi za vas uz posebnu ponudu za oročenu štednju u evrima ili dolarima u Addiko banci – Štedite uz sjajnu nominalnu godišnju kamatnu stopu za oročenja na 6 meseci! Oročena devizna štednja u evrima ili dolarima može se otvoriti na ime punoletnog, maloletnog lica i lica pod starateljstvom, i namenjena je kako rezidentima tako i nerezidentima.

Minimalni ulog je 100 evra odnosno 200 dolara, a sredstva se mogu oročiti na 3, 6, 12 i 25  meseci, dok za dolare imate i rok od 36 meseci. Kamatna stopa je fiksna uz primenu proporcionalnog metoda obračuna, i visina kamatne stope zavisi od perioda oročenja. Obračun i pripis kamate se vrši po isteku oročenja obračunata kamata se pripisuje glavnici i prenosi na račun koji izaberete.

Kasica spasica oročena štednja i štednja sa premijom kao sjajna alternativa

Ukoliko vam je važna fleksibilnost da u toku perioda oročenja možete nesmetano da raspolažete delom svog uloga, a da pri tome ne gubite mnogo od prihoda koje ostvarujete po osnovu kamate preporučujemo vam Kasica spasica oročenu štednju u evrima.

Ovaj oblik štednje, za razliku od standardne oročene štednje, daje vam mogućnost za isplatu 30% inicijalno položenog uloga, pre isteka perioda oročenja, pri čemu dozvoljeni procenat podizanja sredstava možete da podignete:

  • tokom celog perioda oročenja
  • odjednom ili u više navrata
  • bez ograničenja minimalnog iznosa i broja podizanja

Ukoliko niste u potpunosti sigurni oko odabira najprikladnijeg iznosa štednje i uplata, Addiko banka nudi štednju sa premijom! Ovaj tip štednje omogućava vam da svakog meseca određeni iznos možete prebacivati na svoj štedni račun i tako početi da stvarate vrednu ušteđevinu.

Možete izdvajati mesečno, minimalno 1.000 RSD ili 10 EUR, a iznos po želji možete povećavati. Redovnim mesečnim uplatama, pored kamate, ostvarujete pravo i na atraktivnu premiju, koja se kreće od 10 do 15% na ukupno obračunatu kamatu.

Ova štednja je sjajna ukoliko želite da sami određujete kako iznos mesečne uplate, u skladu sa svojim mogućnostima, tako i momenat u toku meseca u kome ćete sredstva i uplaćivati. Za štednje u dinarima, rok je od 12 ili 24 meseca, dok je za štednje u evrima rok od 12, 24 ili 36 meseci.

Naravno, pored u devizama, uvek su vam na raspolaganju i naši proizvodi oročene štednje u dinarima.

(Srbijanka Stanković)

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here