Predstave za decu u Donjem Tovarniku, Brestaču i Subotištu

0
307

Dečije kulturno leto u organizaciji pećinačkog Kulturnog centra pod pokroviteljstvom opštine Pećinci nastavlja se ove nedelje.

U četvrtak 22. jula u centru Donjeg Tovarnika biće izvedena predstava za decu pod nazivom „Dečak koji nije hteo da odraste“.

Potom će u petak 23. jula mališani u Brestaču ispred Doma kulture biti u prilici da pogledaju predstavu „Devojčica sa crvenim kačketom“.

U subotu 24. jula ispred Osnovne škole u Subotištu najmlađi će moći da pogledaju predstavu „Dečak koji nije hteo da odraste“.

Sve predstave počinju u 19 časova, a za decu su pripremljeni prigodni pokloni. Ukoliko vremenski uslovi budu nepovoljni, predstave će se u sali Lovačkog doma u Donjem Tovarniku, sali Doma kulture u Brestaču ili prostorijama Osnovne škole u Subotištu.

Interaktivne predstave u kojima igraju Jelena Nedeljković i Bojan Naić rađene su u produkciji pećinačkog Kulturnog centra, a režirao ih je student pozorišne i radio režije na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, Slobodan Stanković iz Pećinaca. Dečije kulturno leto traje od 1. do 31. jula u okviru kojeg se svakog četvrtka, petka i subote na otvorenim prostorima izvode predstave za decu u svih 15 naselja opštine.

Manifestacija se realizuje u saradnji sa Savetima Mesnih zajednica i obrazovnim institucijama.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here