PRVENSTVO SRBIJE U ATLETICI: 5 medalja za Mitrovčane – VEDRAN SAMAC PRVAK!

0
937

Na Prvenstvu Srbije u atletici za seniore, održanom u Kruševcu,  atletičari „Srema” su osvojili pet medalja.

Vedran Samac je potvrdio dugogodišnji primat u bacanju koplja i osvojio prvo mesto, dok je Slavko Stević, skakač u vis, osvojio drugo mesto. Aleksandra Kostadinović, dugoprugašica osvojila je treće mesto u trci na 5000 m. Jovana Šubatlija osvojila je drugo mesto u trci na 3000 m. sa preprekama i četvrto mesto na 5000 m, a Mila Miljković, reprezentativka Srbije za mlađe juniorke u bacanju kladiva osvojila je drugo mesto u ovoj disciplini.

Takođe, i mladi sportisti Atletskog kluba „Srem”, osvojili su, na Prvenstvu Vojvodine za pionire, održanom u Sremskoj Mitrovici – osam medalja.

Tara Žarić je pokazala još jednom svoj raskošan talenat i ubedljivo pobedila na 1500 m. Iva Bežanović je u skoku u vis osvojila drugo mesto sa 154 cm. Iva je osvojila i drugo mesto u bacanju koplja i pokazala svoju svestranost i najavila da može da bude dobra višebojka. Dve medalje je osvojio David Perković u bacanju diska i kladiva. Katarina Škorić jedna od velikih nada Srema, je osvojila treće mesto u bacanju koplja, iako ima tek trinaest godina. Ponovo bacanje koplja i srebrna medalja za Lazara Đakovića i na kraju Vuk Komlenić dopunjuje kolekciju medalja i osvaja drugo mesto u trci na 2000 m.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here