Psi izujedali desetogodišnju devojčicu: VLASNIKU KRIVIČNA PRIJAVA!

2
2126
Ilustracija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova podneće krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu protiv pedesetdevetogodišnjaka iz okoline Šida, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

On se sumnjiči da nije adekvatno obezbedio svoja dva psa koja su istrčala iz dvorišta njegove kuće, a jedan od njih je oborio desetogodišnju devojčicu koja je vozila bicikl na ulici i ujeo je za ruku.

Njoj je ukazana lekarska pomoć u šidskom Domu zdravlja.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

2 COMMENTS

  1. Klasična priča, vlasnički pas napada. Lutialice gotovo nikada. Lutalice beže ili žele da skrenu pažnju na sebe za hranu, da se približe čoveku… I u SM ima more idota koji na Savi, keju ili spomen groblju puštaju pse s povodca. Izgovor im je kako imaju apsolutnu kontrolu nad psom. Katastrofalna greška, jer su njihova čula toliko senzitivna da nikada ne mogu znati kada će ga nešto iziritirati i kada će napasti. Posebna bezobrazluk je taj što ih boli uvo što u okolini ima dece, koja uglavnom trče da zagrle psa, ljudi koji se boje pasa. Zakon je jasan, ali, kao i u drugim slučajevima, kod nas se ne poštuje. Komunalna policija ne radi ništa. Samo jedan dan kada bi prošetali navedenim lokacijama i napisali novčane kazne, brzo bi se moroni opametili i vodili pse na povodcu.

  2. Danasnja komunalna policija je nista u odnosu na nekadasnjeg cuvara Spomen Groblja koji se zvao Sipka, on sam je regulisao dnevni a i nocni saobracaj na Spomen Groblju a desavalo se da se zaboravi gde mu je rejon pa da predje u naselje Matije Hudji…eh, to su bila vremena.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here