Pušten gas za stanovnike Mačvanskog keja

1
444

Završeni su radovi na izgradnji dela gasne mreže u Ulici Mačvanski kej koja do sada nije bila gasifikovana, u dužini od oko 800 metara. Posle bezbednosne provere sistem je pušten u rad.

Radovi su izvođeni u skladu sa dinamikom izgradnje ostalih javnih preduzeća koja su učestvovala u velikom projektu Grada na kompletnoj rekonstrukciji saobraćajnice kroz tu ulicu.

Do sada je izgrađeno 16 polupriključaka i 21 priključak a već se pet domaćinstava i formalno priključilo na gasnu mrežu i koristi naše usluge. Kompletno postavljena gasna infrastruktura je ispitana na čvrstoću i nepropusnost zbog pouzdanosti sistema jer funkcionalna bezbednost potrošača je na prvom mestu.

Rekonstrukcija Ulice Mačvanski kej od velikog je značaja za meštane Mačvanske Mitrovice, s obzirom na to da postojeći put nije rekonstruisan više od 30 godina, a prvi put im se nudi i komfor korišćenja prirodnog gasa u vlastitim domovima.

(T. Poznić)

1 COMMENT

  1. “Zavrseni radovi”??? Kako vas bre nije sramota? I vas sto pisete ovo, a i ove sto su otegli radove 3 meseca…. pre je keops piramidu zavrsio nego ovi 700 m putne infrastrukture… sramota

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here