Radovi na pristupnim saobraćajnicama kod Stop Shop Ritejl parka

0
1070

Radovi na izgradnji Lidla i Stop Shopa odvijaju se predviđenom dinamikom, a juče je vršeno asfaltiranje pristupne saobraćajnice.

Tim povodom, načelnik nadležne gradske uprave Miroslav Jokić najavio  je da će završetak planiranog biti u skladu sa dogovorima od strane privatnih izvođača radova na svim predviđenim objektima.

Pored pristupne saobraćajnice, odnosno asfaltiranja, paralelno se radi na postavljanju pešačke staze u vidu behaton ploča, a takođe se radi na izgradnji biciklističke staze koja će biti odvojena od ovih saobraćajnica, na postavljanju nove javne rasvete i instalacija, odnosno infrastrukture za semafornu signalizaciju koja će omogućiti levo skretanje iz pravca grada prema Laćarku kako bi se došlo do pomenutih objekata.”- rekao je načelnik Jokić.

Po njegovim rečima, za asfaltiranje je predviđen jedan dan, dok če naknadno da se rade prilazi prodajnim objektima.

Pored toga, nastavak izgradnje pristupne saobraćajnice prema stambenim objektima i Srednjoj školi „9 maj” će biti izvršeni u narednih 15 do 20 dana. Trenutno smo akcenat stavili na ovom delu saobraćajnice zbog toga što se u vrlo bliskoj budućnosti očekuje otvaranje objekta Lidl”, dodao je načelnik Jokić.

Vrednost ovih radova iznosi 45 miliona dinara i kompletna sredstva obezbeđena su od strane Grada Sremska Mitrovica.

(Milan Milivojević)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here