Regionalni Sajam privrede u Novoj Pazovi!

0
809

Regionalni sajam privrede, 13. po redu, održaće se 26. i 27. septembra, u okviru Kompleksa sportsko rekreativnih bazena u Novoj Pazovi. Organizatori su Opština Stara Pazova i Privredna komora Srbije Regionalne privredne komore Sremskog upravnog okruga.

Opština Stara Pazova je već decenijama poznata po privatnom preduzetništvu. Pre više od 40 godina otvorene su mnogobrojne zanatske radnje koje su Staru Pazovu učinile jednom od prvih i najuspešnijih u oblasti male privrede u bivšoj Jugoslaviji. Danas u opštini postoji preko 1000 privatnih preduzeća i preko 3000 preduzetničkih radnji.

Kako se navodi, Sajam se organizuje sa ciljem da ponudi ne samo priliku da posetioci vide ono što privreda u ovom kraju ima da ponudi, nego i da postane mesto okupljanja poslovnih ljudi i preduzetnika kako bi se obezbedila realizacija novih poslovnih zamisli i ideja, i ostvarila nova ulaganja u privredu Srema.

Izlagačima je obezbeđen besplatan opremljen izlagački prostor, a za sve posetioce sajma ulaz je besplatan. 

Posetioci će moći da vide izlagače iz oblasti metalne i plastične galanterije, prerade drveta, hemijske industrije, IT opreme, građevinarstva, tekstila, obuće, prehrambene industrije, mehanizacije, poljoprivrede, turizma i ugostiteljstva.

Kao prateće manifestacije biće organizovani susreti privrednika, prezentacije, sajam zapošljavanja, promocije i tako dalje.

Nova Pazova, mesto u kojem se održava Sajam, nalazi se na auto-putu E 75, i udaljena je samo 30 km od centra Beograda, skoro 40 km od Novog Sada i samo 15 km od međunarodnog aerodorma Nikola Tesla.

Ilustracija

(SMP/ekapija/alo.rs)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here