Rekonstrukcija raskrsnice u Velikim Radincima

0
1004

U Velikim Radincima rekonstruiše se raskrsnica u centru sela. Preko ove raskrsnice prelazi regionalni put koji spaja Sremsku Mitrovicu u Rumu.

Ova raskrsnica je od velike važnosti jer njome Mitrovčani često putuju u pravcu Novog Sada i Fruške gore. Na njoj se nalaze ustanove kao što su mesna zajednica, stanica policije i osnovna škola i crkva.

Očekujemo da ćemo u narednom periodu nastaviti rekonstrukciju saobraćajne infrastrukture od Velikih Radinaca ka Bešenovu, a već smo uradili rekonstrukciju puta ka Bešenovu u vrednosti od oko 95 miliona dinara i ta saobraćajnica je izuzetno važna, zbog sve većeg ulaganja u turizam na prostoru Fruške gore i smatrali smo da je investicija u taj putni pravac od izuzetne važnosti kako za stanovnike naseljenog mesta Bešenovo, tako i za podsticanje ulaganja u turizam u tom delu naše opštine.”- otkrio je načelnik Miroslav Jokić tokom obilaska radova.

Radove izvodi preduzeće Srem-put iz Rume. Vrednost radova je oko dva miliona dinara i u potpunosti ih finansira Javno preduzeće „Putevi Srbije”.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here