Rekonstrukcija toplovoda u naselju “Kamenjar”

1
389

U mitrovačkom naselju “Kamenjar” obnavlja se deo toplovodne mreže tako da će od sledeće zimske sezone biti poboljšano grejanje. Ukupna vrednost radova iznosi oko devet miliona dinara i sva sredstva obezbedilo je Javno preduzeće „Toplifikacija” iz svojih sredstava.

Po rečima direktora “Toplifikacije” Slavka Sladojevića, bićepromenjeno 250 metara trase što je oko 500 metara cevi, takođe biće izvršena i rekonstrukcija primarnih podstanica u šest stambenih zgrada.

Nadamo se da ćemo sve završiti za 15 do 20 dana. Mašinske radove izvodi firma Petro Mont iz Novog Sada, vrednost tih radova je negde oko osam miliona dinara, a radove na toplotnim podstanicama izvršila je firma Eko-term iz Sremske Mitrovice i vrednost radova je milion i 200.000 dinara. Ukupna vrednost svih radova iznosi oko devet miliona i 200.000 dinara. Sva sredstva za ove radove obezbedila je Toplifikacija. Ovo je već dotrajao toplovod imali smo već dosta curenja, ovako ćemo povećati energetsku efikasnost, smanjiti curenje, biće sigurnije snadbevanje energijom. Snadbeva se ok 8000 kvadrata, odnosno oko 180 korisnika.”- objasnio je direktor Sladojević.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here