“RELAX”! Mitrovica dobila salon za masažu i kompletnu negu tela

0
13634

S prvim danima marta, Mitrovica je najzad dobila salon za kompletnu uslugu kozmetike i tretmana lica, tela i kose.

Salon “Relax” nalazi se u ulici Kralja Petra I na broju 105 (u blizini glavnog ulaza u Naselje „Matije Huđi“) gde se posetioci u prijatnom ambijentu mogu u potpunosti opustiti i zaboraviti na spoljni svet koji ih okružuje. Uz relaksirajuću muziku, nezaboravni osećaj prijatnosti pruža i ljubazno osoblje.

Tim od sedam vrhunskih profesionalaca, uz primamljive cene, pored solarijuma, pruža i usluge muško-ženskog friziranja, masaže i tretmana lica.

Po rečima vlasnice salona Tanje Subotić, za kompletni tretman lica angažovana je doktorka koja dolazi iz Beograda i u ovom domenu pruža usluge: botoks tretmana, mezoniti plus koktel za zatezanje kože, mezoterapija, tretmani krvnom plazmom, lipoliza, heluroni i drugo.

Pružamo i uslugu masaže, i to u širokom spektru.”- kaže Tanja, dodajući:

Pored klasične masaže celog tela, ovde se klijenti mogu prepustiti i drugim tretmanima kao što je sportska i anticelulit masaža, SHIACU masaža i masaža vulkanskim kamenjem.”

Pored toga, postoji i usluga masaže dece i trudnica, kao i refleksologija stopala.

I to nije sve kad je u pitanju masaža, jer u ponudi stoji i da je moguće naručiti limfnu drenažu, tajlandsku i masažu čokoladom. Naravno, nije za odmet napomenuti da se radi i masaža nogu, terapeutska masaža leđa, ali i holistička (havajska) masaža.

„Relax“ proizvodi sveće za masažu i negu tela koje mogu da se kupe upravo u ovom salonu, na adresi Kralja Petra Prvog 105. Sveće su na bazi prirodnih ulja i ŠI butera.

Naravno, u okviru salona “Relax” postoji i solarijum čije mogućnosti su već naširoko poznate, a kako kaže Tanja, njihov tim pre seanse u solarijumu po tipu kože klijenta preporučuje potrebnu minutažu i učestanost sunčanja.

Stručnjaci ističu da je dobra strana solarijuma to što podstiče proizvodnju vitamina D (važan za imunitet i psihu), ali i poboljšava stanja nečiste kože (akne, bubuljice). Pored toga, poboljšava cirkulaciju i prokrvljenost organizma.

Pored svih gore nabrojanih mogućnosti za obnovu lica i tela, ne treba preskočiti i usluge ne samo ženskog, već i muškog friziranja.

Zato, priuštite sebi kraljevski tretman, jer vi to zaslužujete!

Kontakt telefoni salona “Relax” su: 069-2209-722 i 022-615-443.

Zakažite termin!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here