Restoran „TARANTINO“ na mitrovačkoj plaži: SVE DOBRE STVARI NA JEDNOM MESTU!

1
5056

Restoran na mitrovačkoj gradskoj plaži, koji je ostao upamćen pod imenom Brioni, nekad je bio jedan od najprestižnijih restorana u starog Jugoslaviji, a urbana legenda kaže da ga je redovno posećivao i Josip Broz. Danas, stari sjaj ovog restorana ponovo se vratio pod imenom Tarantino.

Restoran “Tarantino” spojio je tradicionalno sa modernim, a vrata su mu otvorena za sve uzraste od 7 do 77 godine, za mlade i za one koji se osećaju mladima i žele da uživaju, uz piće i iće, u predivnom koloritu gradske plaže, ravničarskom povetarcu i veselom cvrkutu ptica.

Restoran “Tarantino” ponovo je Mitrovčane i njihove goste vratio na staze stare slave koje su omeđeni još u ono jugoslovensko vreme.

U ponudi ima raznovrsna jela koja spremaju vrhunski kuvari, kao i vrhunske koktele koje spremaju najkvalitetniji barmeni. Naravno, ne treba zaboraviti ni na vikend provode i žurke koje spajaju sve generacije.

Sve ovo, zahvaljujući nekoj novoj energiji savršeno je međusobno ukomponovano i nalazi se na jednom mestu – u restoranu “Tarantino”, na mitrovačkoj gradskoj plaži, popularnim Brionima.

Više informacija na linku: https://www.instagram.com/tarantinosm/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here