RUMA: Motociklista naleteo na kombi i na mestu poginuo

12
16648

Danas, oko 15 časova, došlo je do saobraćajne nesreće u Rumi, na raskrsnici ulica Vladimira Nazora i Atanasija Stojkovića.

Motociklista starosti oko 30 godina, prema još nepotvrđenim informacijama, udario je u kombi vozilo, i tom prilikom, zadobio smrtonosne povrede.

Na licu mesta prolaznike je zatekao stravični prizor, lokva krvi i uništen motor. Iako je sanitet hitne pomoći došao brzo na lice udesa, povređenom mladiću nije bilo spasa.

Po izjavama komšija iz okolnih ulica, motociklista je već bio poznat po brzoj vožnji i navici da, sa podignutim prednjim točkom, vozi kroz grad.

(S. K.)

12 COMMENTS

  1. Nije još utvrđeno ko je kriv, možda mu je kombi izleteo i presekao put, a “komšije” i novinar već okarakterisali pokojnika da je brzo vozio. Inače njima je brzo sve iznad 30km/h, a ima i onog zlog u ljudims nećeš ti nama kroz ulicu… Nažalost ni smrt čoveka momka više niišta ne znači.

  2. Poslednji pasus u vesti je krajnje neprimeren – šta je poruka, tako mu i treba? A za vas što seirite nad tuđom pogibijom nemam reči, već ste kažnjeni što ste takvi.

  3. nek mu je laka zemlja, ja vozim motor nekih 5-6 godina volim i udariti po gasu , ali moje licno misljenje je da preko 90 % slucajeva motociklisti naebu zbog drugih vozaca automobila , vecina i ne zna da koristi retrevizore , da pogleda levo -desno na raskrsnicii jos koliko da kazem sitnica koje naprave veliku stetu

  4. U ovakvim slucajevima uvek je podeljena odgovornost, nepostovanje prvenstva prolaza, i voznja brzinom vecom od ogranicene.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here