RUMSKO KULTURNO LETO: U nedelju koncert YU grupe, u ponedeljak Ana Bekuta

0
945

Program rumskog Kulturnog leta nastavlja i ovog vikenda. Večeras, pred rumskom publikom, nastupa bend „Girls boys and toys“, dok je nedelja rezervisana za YU grupu.

Poznati beogradski kaver bend „Girls boys and toys“ već godinama je sinonim za dobar provod, kvalitetan repertoar i zanimljiv nastup tokom koga ćete se osećati da ste i vi deo njega. Koncert počinje u 21 čas.

U nedelju 31. jula na Gradskom trgu će svirati velikani rok muzike „Yu grupa“, kultni i legendarni bend koji je stvarao istoriju domaće muzike. Publika će sigurno uživati uz nezaboravne hitove, a koncert počinje takođe u 21 čas.

U ponedeljak 1. avgusta biće upriličena dva koncerta. Od 19 časova na Gradskom trgu će nastupiti omiljeni rumski Ansambl narodnih igara i pesama „Branko Radičević“, a potom će u 21 čas za Rumljane pevati zvezda narodne muzike Ana Bekuta. Svi programi rumskog Kulturnog leta su besplatni, a za predstojeći mesec planiran je pregršt sjajnih koncerata, književnih večeri, pozorišnih, filmskih i likovnih dešavanja.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here