Sajam proizvodnih tehnologija: ŠANSA ZA PREDUZIMLJIVE SREMCE!

0
501

Ove jeseni Novosadski sajam ugostiće po prvi put Sajam proizvodnih tehnologija na kom će biti predstavljena savremena rešenja za razvoj i proizvodnju: softveri, CNC mašine, materijali i alati, 3D štampa i 3D skeniranje, virtuelna realnost i rešenja za industriju 4.0.

Sajam će na oko 2.000 m2 izložbenog prostora predstaviti specijalizovana softverska rešenja za 3D modelovanje, simulacije, kontrolu kvaliteta, reverzni inženjering, programiranje i mašinsku obradu na CNC mašinama uživo, vizuelizaciju i renderovanje proizvoda, kreiranje upustava, upravljanje dokumentacijom, procesima, projektima i poslovanje, kao i demonstracije proizvodnje alata, prototipova i proizvoda tehnologijom 3D štampe, uz prezentacije procesa 3D skeniranja i reverznog inženjeringa.

Posetioci neće biti uslovljeni terminima demonstracija i predavanja, već će kompletna ponuda biti predstavljana svim zainteresovanim, u malim grupama ili pojedinačno, oba dana, tokom celog radnog vremena sajma, zahvaljujući angažmanu preko 30 aplikativnih inženjera i specijalista za specifične oblasti rada.

Sajam proizvodnih tehnologija biće održan u hali Master na Novosadskom sajmu 24. i 25. oktobra 2019. godine, navodi se u saopštenju organizatora, kompanija Solfins i Strojotehnika, kojima će se na dođaju pridružiti i partnerske kompanije: Festo, Meusburger, EPH Fero i Key IT.

Ulaz na Sajam je besplatan za sve posetioce, uz prijave na sajtu Solfins 3D Kompanije www.solfins.com

(SMP)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here