„Šape gneva – Legenda o Henku“ i „Noć veštica: Kraj“ u pećinačkom bioskopu

0
321

Bioskop pećinačkog Kulturnog centra nastavlja sa radom u utorak 18. oktobra kada će u sali Kulturnog centra biti prikazane dve projekcije.

Najmlađi će od 19 časova biti u prilici da pogledaju 97-minutnu sinhornizovanu animiranu avanturu za decu pod nazivom „Šape gneva – Legenda o Henku“ u režiji Marka Kecjea. U pitanju je priča o Henku, ljupkom psu koji mašta o tome da postane samuraj, a zatim kreće na putovanje u potragu za svojom sudbinom. Na njegovu nesreću, ono što će pronaći je čudan i negostoljubiv grad Kakamučo, u kome on bolno štrči, jer je on pas.

Od 21 čas publika će biti u prilici da pogleda najnoviji američki horor film pod nazivom „Noć veštica: Kraj“ režisera i scenariste Dejvida Gordona Grina, direktan nastavak filma „Noć veštica ubija“. Nakon 45 godina, najcenjenija i najpoštovanija horor franšiza u istoriji filma dostiže svoj epski, zastrašujući kraj, dok se Lori Stroud po poslednji put susreće sa samim otelotvorenjem zla, Majklom Majersom, u finalnoj borbi, kakva do sada još nije viđena na velikom platnu. Samo jedno od njih će preživeti.

Cena ulaznice je 350 dinara, a kupovina karata je moguća na sam dan prikazivanja sat vremena pre same projekcije.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here