Seo u policijski auto i rekao „ćao braćo, stigao sam, dajte vutru“

0
3965

Malerozni diler uhapšen zbog smotanog kupca koji je seo u policijski auto! PRIČA ZA FILM!

Stefan M. iz Beograda uhapšen je i protiv njega je podneta krivična prijava Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, pošto je policija u njegovom „golfu 6“, tokom akcije koja bi mogla da uđe u rubriku verovali ili ne, pronašla čak 86 kesica marihuane!
Kako Kurir saznaje, privođenju je prethodila filmska scena u Ulici Vojislava Ilića, pošto je čovek koji je od Stefana M. nameravao da kupi drogu, sam uleteo u policijski auto!
– Policajci su sedeli u „belom golfu 6“ koji nije imao oznake MUP-a, u Ulici Vojislava Ilića. Pravi šok doživeli su kada je nepoznati muškarac prišao, otvorio zadnja vrata i sam ušao u njihov automobil. Obratio im se rečima „Ćao braćo, stigao sam“, što ih je iznenadilo jer nisu čekali nekoga ko je trebao da uđe u automobil, a onda je usledio pravi šok. Mladić na zadnjem sedištu izvadio je 2.100 evra i otkro šta zapravo hoće, pošto je sledeće što je rekao „daj vutru, pa da palim“ – prepričava izvor Kurira nesvakidašnje hapšenje koje se nedavno dogodilo u sred Beograda.

Kako kaže, ne zna se da li su veći šok doživela dvojica policajaca, ili muškarac koji je sedeo na zadnjem sedištu, kada su posle trenutka šoka policajci izvadili službene legitimacije.

– Nije imao kud, dao im je ličnu kartu i priznao da je dogovorio da se nađe sa nepoznatim muškarcem upravo na lokaciji na kojoj su policajci stajali. Rekao je da mu je muškarac od kog je trebalo da kupi marihuanu dao instrukcije da uđe u automobil, koji je po opisu bio identičan onom u kom su bili policajci u civilu – objašnjava naš izvor kako je tekla nesvakidašnja akcija hapšenja maleroznog dilera.


Iako u prvom trenutku nije se sigurnošću moglo da se tvrdi da li je mladića koji je uleteo u policijski auto neko nasankao i prevario, policijske patrole dale su se u potragu za belim „golfom 6“ u kraju na Zvezdari u kom se odigrala ova scena.


– Ubrzo, primećen je automobil koji je odgovarao opisu. U njemu je zatečen Stefan M., ali i 86 kesica marihuane – otkriva epilog celog slučaja izvor Kurira i napominje da je protiv Stefana M. podneta krivična prijava.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here