ŠID: Javni poziv za učešće u energetskoj sanaciji

0
285

Opština Šid raspisuje Javni poziv za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije u domaćinstvima putem ugradnje solarnih panela za proizvodnju električne energije za sopstvene potrebe i unapređenje termotehničkog sistema putem ugradnje kalorimetara, cirkulacionih pumpi, termostatičkih ventila i delitelja, sa ciljem finansijske pomoći domaćinstvima u procesu energetske sanacije u 2022.godini.

Pravo učešća na Javnom pozivu imaju svi zainteresovani privredni subjekti koji ispunjavaju zakonom utvrđene uslove za obavljanje ove delatnosti, koji vrše nabavku i ugradnju materijala, opreme i uređaja. Uslove koje privredni subjekti treba da ispunjavaju, kao i spisak neophodne konkursne dokumentacije, istaknuti su u Javnom pozivu na sajtu opštine Šid.

Preuzimanje dokumentacije omogućeno je putem sajta opštine Šid, baner ENERGETSKA EFIKASNOST 2022. Rok za podnošenje prijava traje od 01.08.2022.godine do 15.08.2022.godine.

Prijave se podnose na pisarnici Opštinske uprave opštine Šid ili preporučeno poštom na adresu Opština Šid, Komisiji za praćenje realizacije pojedinačnih projekata energetske sanacije.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here