Šiđani, osumnjičeni za brutalnu tuču u Novom Sadu, braniće se sa slobode

0
772

Petorica od osmorice mladića iz Šida, osumnjičenih za tuču ispred ugostiteljskog objekta u Ulici Laze Telečkog u Novom Sadu, u kojoj su D. M. iz Vajske i N. Š. iz Čuruga zadobili teške povrede, a M. P. lakše, pušteni su juče popodne iz pritvora i braniće se sa slobode.

Iz pritvora su pušteni M. M, N. D, D. B. i B. N, koji se terete da su u grupi počinili krivično delo nasilničko ponašanje. Inače, njima je pritvor isticao 21. aprila, ali su pušteni ranije jer je ispitan i poslednji svedok, tako da su prestali razlozi zbog kojih im je ova mera bila izrečena.

Branilac jednog od petorice osumnjičenih za ovo krivično delo, advokat Goran Karadarević, potvrdio je da su osumnjičeni pušteni da se u daljem postupku brane sa slobode.

Preostala trojica L. M, V. S. i M. B, koji se sumnjiče za pokušaj teškog ubistva i dalje se nalaze u pritvoru.

Podsetimo da je tuča, koja se dogodila 20. februara u Ulici Laze Telečkog, posebno uznemirila javnost zbog načina na koji su povređeni pojedini učesnici, jer se na snimku sa nadzornih kamera vidi da napadači ne samo da udaraju i šutiraju oštećene i ubadaju ih nožem, već i u jednom trenutku skaču po glavi jednog od povređenih koji bez svesti leži na asfaltu.

(SMP)

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here