Širom Srema privođeni pijani vozači!

1
1932

Pripadnici saobraćajne policije otkrili su na područjima opština Šid, Ruma i Stara Pazova, trojicu vozača koji su upravljali vozilima pod dejstvom alkohola.

U Šidu je tridesettrogodišnji vozač putničkog automobila „fijat“, u toku vožnje udario u prikolicu traktora parkiranog pored desne ivice kolovoza. Utvrđeno je da je tridesettrogodišnjak koji je zadobio lake telesne povrede, vozio bez položenog vozačkog ispita i sa 2,29 promila alkohola u organizmu.

U Rumi je zatečen četrdesetdevetogodišnji muškarac koji je upravljao putničkim automobilom marke „zastava“ sa 2,18 promila u organizmu, a u Staroj Pazovi pedesetdevetogodišnji biciklista sa 2,13 promila alkohola u organizmu.

Njima je određeno zadržavanje do istrežnjenja nakon čega će, zbog izvršenih saobraćajnih prekršaja, biti privedeni nadležnim prekršajnim sudovima.

Apelujemo na sve vozače da ne konzumiraju alkohol ukoliko voze i da poštuju sve saobraćajne propise, u cilju svoje i bezbednosti ostalih učesnika u saobraćaju.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

1 COMMENT

  1. Ovde je većina vozača alkoholisana, naduvana ili priča na mobilni, a neki čak i kucaju poruke dok voze. Posebna priča je što nemaju pojma s vožnjom, jer su mnogi „položili“ nakon 90.tih. Trebalo bi uvesti periodičnu obnovu dozvole (testovi i vožnja). Bojim se da pola vozača ne bi uspelo da to uradi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here