Širom Srema privođeni vozači: VOZILI PIJANI I DROGIRANI!

1
1420

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su u kontroli saobraćaja ovog vikenda, izvršenoj širom Sremskog regiona, otkrili muškarca koji je vozio sa 2,33 promila alkohola u organizmu, kao i sedmoricu vozača koji su upravljali putničkim automobilima pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Tridesetpetogodišnji muškarac koji je upravljao „mercedesom“ sa 2,33 promila alkohola u organizmu zaustavljen je u Mačvanskoj Mitrovici.

Nakon zadržavanja do 24 časa, vozač je zbog prekršaja nasilnička vožnja priveden nadležnom prekršajnom sudiji koji mu je izrekao novčanu kaznu od 136.000 dinara, 15 kaznenih poena i zabranu upravljanja automobilom u trajanju od devet meseci.

Patrola u Inđiji zaustavila je četrdesettrogodišnjeg vozača „audija“ pod dejstvom kokaina i četrdesetsedmogodišnjeg muškarca koji je upravljao automobilom marke „bora“ pod dejstvom amfetamina. U Krčedinu je zatečen tridesetogodišnji vozač „audija“ pod uticajem amfetamina.

U Rumi je otkriven dvadesetjednogodišnjak koji je vozio „pežo“ pod dejstvom kanabisa, a u Novim Banovcima dvadesetdvogodišnji vozač „seata“ pod uticajem kokaina.

Policija je u Staroj Pazovi zaustavila tridesetogodišnjaka koji je upravljao „audijem“ pod dejstvom kokaina i kanabisa i četrdesetdvogodišnjeg vozača „audija“ pod uticajem metadona.

Svima je određeno zadržavanje do 12 časova i zbog prekršaja upravljanja vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, privedeni su nadležnim prekršajnim sudijama.

Apelujemo na vozače da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, u cilju svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

1 COMMENT

  1. Џаба казнени поени и све остало, шта је њему тешко сести опет за волан и то још без дозволе?
    Затвор сместа и готово!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here