SNIMAK SA PLAŽE promenio mu je život: MITROVAČKI ROKI zasijao zvezdanim sjajem

3
12032

Jedan snimak mobilnim telefonom sa čuvene mitrovačke plaže Brioni promenio je život Rasima Biberovića – Rokija, stanovnika iz obližnjeg naselja Jalija, vinuvši ga iz potpune anonimnosti u sam vrh medijske popularnosti, zasenivši pri tom mnoge pevače, političare i starlete iz regiona.

Nakon što je snimak objavljen na Facebook stranici Sremskomitrovačkog portala, doživeo je veliki broj deljenja na ovoj društvenoj mreži, nekoliko hiljada lajkova i neuobičajeno mnogo komentara. Mnoge dame želele su da saznaju nešto više o ovom skromnom momku iz predgrađa. Ono što smo uspeli da saznamo o njemu, Rasim Roki Biberović, svaki dan dolazi na gradsku plažu, ne samo radi kupanja već, kako kaže, i treninga u obližnjoj teretani na otvorenom.

Snimak na kojem on izvodi vežbe na samoj obali reke, juče je obišao ne samo Srbiju, već i prostor cele bivše Jugoslavije. Međutim, nisu to bilo kakve vežbe, već je reč i o izvesnim pokretima borilačkih veština, a upućeni tvrde i da on tako zavodi žene na plaži.

Naš reporter je popularnog Rokija potražio upravo na pomenutoj plaži i našao ga, a gde drugde nego u teretani. Rasim nije imao puno vremena za priču s obzirom da je zatečen u punom treningu, ali je zato ostao snimak kratkog razgovora koji ekskluzivno donosimo ovde:

Mitrovački Roki / foto: Laćaračke vesti

Amerikanci su snimili osam filmova o Rokiju, a u Srbiji postoji samo jedan –  to sam ja, Rasim Biberović iz Sremske Mitrovice.”- ostala je u notesu zabeležena izjava ovog momčine kojeg zainteresovane dame mogu videti, sem na plaži, i u obližnjim sportskim kladionicama u kojima provodi svoje slobodno vreme.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

Snimak koji je oduševio Srbiju. ⬇️⬇️⬇️

(M. Milivojević/foto: D. Ilić-Kiki/ Laćaračke vesti)

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here