Srđan Dinčić POZIVA na X svetsko prvenstvo u kuvanju gulaša “PRVA VARJAČA LAĆARKA 2021”

0
788

Svega 50 dana do početka X svetskog prvenstva u kuvanju gulaša, koji se održava u Laćarku, poznati srpski stand up komičar Srđan Dinčić, pozvao je građane da prisutvuju ovoj manifestaciji, najvećoj u ovom delu Srema.

On je to učinio na sebi svojstven način, što potvrđuje i snimak poziva:

Podsećamo da će se manifestacija „Prva varjača Laćarka 2021“, ovogodišnje nezvanično prvenstvo sveta u kuvanju gulaša, jubilarno deseto po redu, održati 1. avgusta. Mesto održavanja ostaje već tradicionalno Komšijski park na kraju Sremske ulice (pored auto-puta).

Po rečima predsednika organizacionog odbora Darka Ilića Kikija, ove godine broj ekipa koje će se takmičiti u kuvanju gulaša biće limitiran na 100, a zainteresovani se mogu prijaviti na mejl kikiikomsije@gmail.com ili na broj telefona 064-123-05-08.

Pored takmičenja u kuvanju gulaša, tokom dana,na prostoru laćaračke Sremske ulice i Komšijskog parka, održavaće se niz paralelnih programa kao što su vašar, prodaja etno-proizvoda i ručnih radova, kao i manifestacija „Festival dečijih osmeha“ posvećen najmlađim sugrađanima.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here