SREMSKA MITROVICA: Javni poziv privrednicima za učešće u unapređenju sistema energetske sanacije

0
577

Grad Sremska Mitrovica objavio je Javni poziv za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije putem ugradnje solarnih panela za proizvodnju električne energije za sopstvene potrebe i unapređenja termotehničkog sistema putem ugradnje kalorimetara, cirkulacionih pumpi, termostatskih ventila i delitelja na teritoriji Grada.

Javni poziv se odnosni na period do kraja tekuće,  2022. godine, a sporovodi se u okviru Programa energetske sanacije koja podrazumeva mere ugradnje solarnih panela za proizvodnju električne energije za sopstvene potrebe i unapređenje termotehničkog sistema.

Na ovaj javni poziv mogu da se prijave svi privredni subjekti sa teritorije Republike Srbije. Javni poziv traje do 17. avgusta, sva dokumentacija biće dostupna na zvaničnom sajtu Grada,” rekao je Miloš Mišković, sekretar Skupštine grada Sremska Mitrovica.

Pravo učešća na Javnom pozivu imaju svi zainteresovani privredni subjekti koji ispunjavaju propisane uslove i koji rade nabavku, izvode radove i ugrađuju materijal, opremu i uređaje.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here