“STOP KAPUTIMA, stop tekstilnoj mafiji! ŽIVELA SLOBODA!” Tomislav ISMEJAO antimaskere i ZAPALIO internet !

0
1847

Teorije zavera o korona virusu koje kruže na društvenim mrežama odavno se kose sa zdravom logikom (ili možda ne?!). U svakom slučaju, utisak je da samo pogoršavaju ionako tešku situaciju sa epidemijom korona virusa.

Neke od teorija idu toliko daleko da postoje oni koji veruju da su plastika ili metalne žice unutar samih maski u stvari 5G emitori.

Ovakav stav poslužio je programskom direktoru radija Radija92fm, Tomislavu Golu da napiše sarkastičan status o “štetnosti i lošem uticaju” tople odeće na čoveka. Ironičnim stilom, Gol je napisao kako je nošenje tople odeće zimi zavera modne industrije, sve vreme prateći narativ antimaskera i svih onih koji ne veruju u korona virus, koji već osam meseci zaustavlja normalne tokove života u celom svetu.

Ova objava prosto zaslužuje da se prenese u celosti:

“Vidite li sve te ljude tamo napolju koji nose debele jakne i kapute jer navodno dolazi zima.

Koje ovce !

Ja imam svoje mišljenje nakon što sam se detaljno informisao i saznao da se u zimi 2018/2019 smrznulo samo 9 ljudi. To je 0,0000001 % stanovništva. Ovi idioti koji nose jakne i kapute se boje nečega što je za 99,99999 % stanovništva potpuno bezopasno. Koji paničari i robovi meinstream medija koji ih bombarduju reklamama. A znate šta je najsmešnije? Neki od smrznutih su imali jakne na sebi i svejedno su umrli.

Dakle – jakne i kaputi vam ne pomažu! Dokazano je da nošenje teške zimske odeće izaziva herniu ili ti ga kilu, te optički povećava vašu telesnu težinu. Ne dozvolite da vas tekstilna mafija zastraši!

Modni brendovi su stepenasta država na delu, razmislite zašto su u svakoj njihovoj radnji pokretne stepenice. A tek naši brendovi to ishodište zla…dovoljan je jedan ulazak u njihovu zgradu pa da vam prestanu rasti nokti. Recite NE jaknama i kaputima. Mislite svojom glavom i dočekajte Božić u kupaćim gaćicama. U Australji nose kupaće za Božić i Novu godinu. Njihova vlada ih ne tera da nose zimske jakne, ne plaše ih kao nas.

Recite ne toplim jaknama i kaputima jer hladnoća ne postoji. Dokaz za to su frižideri, jedino mesto gde je stvarno hladno.

Zašto bi ih proizvodili i kupovali da hladnoća postoji i izvan njih. Koji normalan čovek ulazi u frižider ili zamrzivač? Samo ovce a pogotovo jagnjad. Probudite se i recite DOSTA. Šta je sledeće? Tople zimske cipele i čizme? Zeka i potočić je namerno plasirana pesma jer od male dece stvaraju slepe i zimogrozne poslušnike uveravjući ih da zima postoji.

To je sve smišljeno kako bi nas uverili da ratujemo za energente. Plin i nafta… grejanje?! Kakvo grejanje?! Dole na Bliskom istoku nam se smeju što plaćamo grejanje, kod njih hladnoće nema! Otvorite oči! Sve je to zavera tekstilne i modne industrije da vas kontrolišu celoga života.

Za slobodu ginućemo nemo…

Pametnom dosta. Delite dalje, nek se čuje naš glas. Dođi na festival slobode protiv ovakvih laži. Termini za sve gradove uskoro”, napisao je Tomislav u objavi koja je izazvala veliku pažnju na društvenim mrežama.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

(SMP/online)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here