STOP SHOP Black Friday šoping vikend

0
2954

Ovaj poslednji novembarski petak rezervisan je za svetsku akciju “padanja cena” – popularni “Crni petak”. Za svoje posetioce STOP SHOP parkovi su i ove godine pripremili ceo „Black Friday weekend“ povoljne kupovine od 26. do 28. novembra.

Posebna sniženja i akcije na proizvode omiljenih brendova tokom čak tri dana prilika su za sve posetioce da po sjajnim cenama nabave željene komade odeće i obuće, sportsku opremu, tehniku…

U izlozima su  već istaknute aktuelne kolekcije za sezonu jesen-zima 2021/22. kao najbolja preporuka za opremanje cele porodice. Uz bogatu ponudu, najpopularniji brendovi pripremili suposebne akcije na povolljnu kupovinu.

Sigurno okruženje STOP SHOP ritejl parkova – što potvđuje sertifikat o usaglašenosti sa COVID-19 sigurnosnim merama međunarodnog Centra za bezbednu kupovinu (SSC) – ostaje prvo mesto za najbolji šoping i tokom dana „crnog petka“.

Dobra atmosfera i prigodna iznenađenja ni ovoga puta neće izostati.

Posetite STOP SHOP profile na društvenim mrežama Fejsbuk i Instagram kako bi saznali koje aktivnosti pripremili omiljeni brendovi, kao i sve informacije o popustima i akcijama. Takođe, sve informacije i aktuelnosti u vezi naših ritejl parkova možete naći na sajtu  http://www.stop-shop.com, kao i na „STOP SHOP Kutku” kojem se pristupa očitavanjem QR koda.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here