Stravična nesreća u Rumi – umalo stradala cela porodica

0
6397

U jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se desila u Rumi umalo je stradala cela porodica. Kako nezvanično saznajemo, najteže povrede u vidu kontuzija i krvarenja zadobila je beba stara godinu dana. Detetu se lekari u Novom Sadu bore za život.

Prema nepotvrđenim informacijama, saobraćajna nezgoda se dogodila kada je automobil marke „polo“ slteo s puta u kanal, sinoć oko 20 sati.

  • U vozilu je bilo šestoro ljudi među njima i beba. Reč je o porodici koja je, navodno iz Pećinaca išla u pravcu Iriga. Pretpostavlja se da je vozač automobila P.J. (59) usled neprilagođene brzine sleteo s puta i uleteo u kanal – objasnio je izvor Kurira upoznat sa slučajem.

Prema njegovim rečima, pretpostavlja se da su u vozilu bili vozačeva supruga O.K. (53) koja je zadobila takođe teške telesne povrede i njihovo četvoro dece.

  • Najmlađa beba koja ima svega godinu dana, devojčica od 17 godina i pretpostavlja se, blizanci mladić i devojka starosti 22 godine. Najteže je povređeno najmlađe dete koje ima kontuziju glave ali i unutrašnja krvarenja. Lekari u Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine u Novom Sadu bore se za bebin život – objasnio je naš sagovornik.

Kako nezvnično saznajemo vozač automobila je imao nešto alkohola u krvi.

Inače, prema našim informacijama porodica je navodno iz Pećinaca.

(Kurir.rs/J.R./ foto ilustracija)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here